Koken voor je baby

Wat mag mijn baby eten?

Voedingsschema’s

Recepten voor kindjes vanaf 6 maanden

Recepten voor kindjes vanaf 7 maanden

Recepten vanaf 1 jaar

|

2 reacties op Koken voor je baby

 1. Judith zegt:

  Dag Niels,

  prachtige site die je gemaakt hebt! Mooi de zorg en aandacht voor eten en het genieten die eruit spreekt.
  Ik maak zelf eten voor onze dochter van 10 maanden en af en toe koop ik een bio potje. Ik lees op jouw site bij een recept met witlof (stampotje) dat het niet geschikt is om in te vriezen. Waarom is dat? En geldt dat voor meer recepten/ ingrediënten?

  Vriendelijke groet,

  Judith

  • Niels zegt:

   Dank je! Witlof invriezen vind ik zelf geen succes omdat het snotterig wordt. Witlof is vers lekkerder. En aangezien witlof voor kindjes niet de allerlekkerste groente is, kun je het maar beter zo lekker mogelijk aanbieden, toch?
   :-)