Nieuw avontuur

Mijn dochter is inmiddels vier. Ze is lief en gezond en ze eet goed en ik kook nog steeds met heel veel plezier voor haar. Maar ze eet al heel lang geen babyhapjes meer. Daarom ben ik een tijd geleden opgehouden met het plaatsen van nieuwe recepten. Deze site wordt wel nog steeds druk bezocht, erg leuk vind ik dat!

Sinds kort ben ik aan een nieuw avontuur begonnen: Daxivin biologische wijnen. Samen met mijn neef importeer ik biologische en biodynamische wijnen, voornamelijk uit Zuid-Afrika. Ik houd erg van wijn, van de ontelbare verschillende geuren en smaken die erin te ontdekken zijn, van de verhalen erachter, en van het genot een goed glas te delen met goede vrienden. En de biologische manier van druiven kweken en wijn maken spreekt me erg aan. Puur, zonder chemicaliën of andere dingen die er niet in thuis horen. De biologische boeren zijn bovendien stuk voor stuk bijzondere mensen. Mensen die met passie hun vak beoefenen. Johan Reyneke bijvoorbeeld, die zijn carrière begon als filosoof en nu een van de leiders van de biologische-wijmakersbeweging in Zuid-Afrika is. Of Johan Lazarus, die trots vertelt dat hij geen bestrijdingsmiddelen nodig heeft omdat zijn eenden de slakken in de wijngaard met smaak opeten. Bijzondere mensen die bijzondere wijnen maken.

Als je ook van wijn houdt: kijk eens op onze website, en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We houden je graag op de hoogte van onze proeverijen, nieuwe wijnen en andere nieuwtjes.

over eten. |

Een reactie op Nieuw avontuur

  1. Roger zegt:

    Vanwege de eerste opzet van jouw website denk ik dat je een waardevol mens bent. Ook de nieuwe insteek om biologische wijnen te promoten is goed. Echt goed. Ik ben nu bijna 61 jaar en ik vermoed jou op de helft en ben blij met de manier waarop jij naar kinderen (en je eigen kind) kijkt en nu naar de wereld. Blijf niet steken in biologische wijn! dat is te beperkt voor jou.