Fruithapje van appel, banaan en limoen

Fruihapje van appel, banaan en limoen

Fruihapje van appel, banaan en limoen

Met een grote bak vol eigen appels moeten er natuurlijk appelrecepten komen. Daar wordt hard aan gewerkt! We beginnen simpel: gewoon een fruithapje met zo’n mooie glimmend rode biologische Jonagored erin. En een banaan, en een limoen voor de frisheid en om te voorkomen dat het een bruin papje wordt. Appel en banaan worden allebei bruin als je ze schilt, maar citroensap of limoensap voorkomt dat. En limoenen hebben ook nog eens een heerlijke smaak. N eet elke dag fruit, dat zou ik eigenlijk ook moeten doen maar helaas moet ik toegeven dat het er niet altijd van komt. Maar als ik toch een fruithapje voor haar aan het maken ben dan schil ik voor mezelf natuurlijk ook meteen een appeltje!

Recept: fruithapje van appel, banaan en limoen

  • een appel
  • een banaan
  • een limoen
Appel, banaan, limoen

Kijk toch eens wat een mooie appel!

Dit mag natuurlijk eigenlijk geen recept heten, zo simpel is het. Schil de appel en de banaan, rasp en prak, pers de limoen uit, roer het sap door het fruithapje en klaar.

Geplaatst onder fruit, recepten, vanaf 6 maanden. Ingrediënten: , , . |

Comments are closed.